Ægdonation


Egg donation is not the method of choice — it is the method of exclusion"...If I would have known at the start, what I know now, I would not have done my IVF-attempts at my age as egg donation gave us result straight away. It was the best decision of our lives!"

Karin and Pedro, Sweden


Ingen ventetid på ægdonorer gør O.L.G.A. Fertility Clinic til et godt valg mhp. ægdonation. Donoræg fra unge, sunde, fertile ægdonorer sikrer høj succesrate ved ægdonationPå O.L.G.A. Fertility Clinic har vi fuld forståelse for, at beslutningen om ægdonation ikke altid er let. Der er mange årsager til, hvorfor en kvinde har behov for ægdonation, og de kan have mange forskellige erfaringer bag sig, når de kommer til os. Uanset årsagen til dit behov for ægdonation eller de erfaringer, du har gjort dig, så kan vi hjælpe dig her på O.L.G.A. Fertility Clinic. Ved hjælp af ægdonation kan vi støtte dig på vejen mod en vellykket graviditet og en sund baby.

Ved vi, at der er en god chance for, at du kan få en baby ved at bruge ægdonation, såfremt du har et godt helbred og en sund livmoder. Selv om du skulle have nogle helbredsproblemer, vil vi gøre vores bedste for at forberede din krop og livmoder til en graviditet. Nogle patienter behøver kun 1-2 forsøg for at opnå graviditet gennem ægdonation, andre vil have behov for flere. Tager det længere tid at blive gravid, vil vi forsøge at finde årsagen hertil, løse det og få dig gjort gravid!

Usikker omkring dine egne chancer?

Få en gratis konsultation!

 

Uanset dine tvivl eller bekymringer, må du ikke glemme dit ønske om at blive mor! Vores fremragende resultater med ægdonation har muliggjort, at vi kan tilbyde babygaranti til alle kvinder på 49 år eller derunder, som gerne vil beskytte sig mod sort uheld! Vi er så selvsikre på vores succesrate med ægdonation, at såfremt patienten ikke føder en baby inden for 3 IVF-forsøg med ægdonation, så tilbagebetaler vi 80% af pengene.

Interesseret?

Find ud af mere!

Vi byder alle kvinder op til 51 år velkommen, og vi har ingen ventetid på behandling!
Vi byder alle kvinder op til 51 år velkommen, og vi har ingen ventetid på behandling!

Hvad enten du er gift, har partner af samme køn eller er single, at byder vi alle kvinder op til 51 år velkommen til behandling med ægdonation efter en grundig sundhedsundersøgelse.

Du kan få GRATIS adgang til den eneste omfattende ægdonordatabase i Europa!
Du kan få GRATIS adgang til den eneste omfattende ægdonordatabase i Europa!

Vi kan tilbyde dig den eneste omfattende ægdonordatabase med ægdonorer i Europa, der gør dig i stand til at vælge din ægdonor med udvidet profil samt fotografier op til 12-årsalderen:

 • Totalt har vi mere en 600 loyale, sunde, attraktive og uddannede unge ægdonorer
 • Du kan vælge mellem mere end 150 ægdonorer når som helst, og du vil altid have mulighed for at finde en ægdonor, med samme øjenfarve, hårfarve, hudfarve, færdigheder osv. som dig selv
 • Alle vores ægdonorer i ægdonordatabasen er klar til at begynde ovariestimulation og kan tilpasses din ønskede tidsramme for behandling med ægdonation
 • Databasen giver dig 150 individuelle og personlige detaljer om hver ægdonor, deres fotografier op til 12-årsalderen og personlige breve om, hvorfor de har valgt at blive ægdonor
 • Såfremt du har behov for hjælp til valg af ægdonor, så hjælper vi dig gerne! Vi kan guide dig gennem databasen og hjælpe dig med at træffe det bedste valg af ægdonor, der imødekommer dine personlige behov og ønsker

Ønsker du at se vores ægdonorer?

Registerer gratis nu!

 • Alle vores ægdonorer er under 32 år gamle og har deres egne sunde børn!
 • Alle potentielle ægdonorer gennemgår omfattende sundhedsundersøgelse, så vi sikrer vores patienter det bedste resultat. Potentielle ægdonorer tilses af tre læger: En almen praktiserende læge, en gynækolog samt en psykiater. Vi møder alle potentielle ægdonorer personligt, indhenter detaljeret sygehistorik på deres familie (forældre, børn og søskende) samt får billeder af dem som barn og voksen. Kun 10% af vores potentielle ægdonorkandidater accepteres!

 

Vi er klar over, at “så meget information som muligt” om ægdonoren er meget vigtig for mange af vores patienter. For nogle kvinder er det “udseendet”, og for andre er det “den rigtige fornemmelse”, der er allervigtigst, når de vælger deres donor. Vores database giver dig muligheden for at være fuldt involveret i behandlingen, der vil skabe dit barn. Vi ved, at informationen om donoren er vigtig, men vi er også klar over, at ægdonoren IKKE er den vigtigste person i dette projekt. Den vigtigste person er dig! Ægget fra donoren vil aldrig være i stand til at blive til et barn alene. Ægget har brug for en livmoder, sæd, og du er den, der kombinerer disse dele til at skabe dit barn. Du er forælderen til barnets eksistens!

Du kan få en babygaranti!
Du kan få en babygaranti!

Ægdonationsprogrammet med babygaranti på O.L.G.A. Fertility Clinic er det eneste i Europa!

Ægdonation x 3 programpakke med babygaranti

80% bliver refunderet, såfremt der ikke er født en baby inden for 3 x IVF/ICSI-forsøg med donoræg

€21900

Vil du beskytte dig selv imod dårligt uheld?
Find ud af mere!

Få en gratis konsultation!

Du kan også få fremragende ægdonationsgarantier i alle vores ægdonationsprogrammer på O.L.G.A. Fertility Clinic!
Du kan også få fremragende ægdonationsgarantier i alle vores ægdonationsprogrammer på O.L.G.A. Fertility Clinic!

I alle ægdonationsprogrammerne på O.L.G.A. Fertility Clinic får du den største chance for at få din baby, så hurtigt som muligt til minimale omkostninger. Vi tilbyder dig følgende garantier i vores enkeltcyklus ægdonationsprogrammer:

Programbeskrivelse

Enkelt cyklus IVF/ICSI med 8 modne æg fra ægdonor med udvidet profil

Enkelt cyklus IVF/ICSI med ikke mindre end 12 friske æg fra ægdonor med udvidet profil

Pris

€6990

€11500

Garanteret antal af friske donoræg tilgængelig for recipienten

8 fast

12+

Garanteret antal af embryoner på dag 5 tilgængelig til oplægning og/eller nedfrysning

2 4

Usikker på, hvilket program der er bedst for dig?

Få gratis rådgivning

Vi har fremragende succesrater på ægdonation på vores klinik!
Vi har fremragende succesrater på ægdonation på vores klinik!

Vores kliniske graviditetsrater er over 60% og fødselsraten på levendefødte er over 49% pr. oplægning af et enkelt friskt embryon.

Vi fryser og opbevarer altid resterende, brugbare embryoner til fremtiden, såfremt den første oplægning ikke skulle give resultat eller hvis du ønsker direkte relaterede søskende. Vi har ligeledes en fremragende succesrate med frosne embryoner! 98% overlever optøning, og den kliniske graviditetsrate er over 50% pr. oplægning!

Vores graviditetsrate og fødselsrate er den højeste i Rusland!

Du modtager fremragende behandling!
Du modtager fremragende behandling!

Vi tilbyder dig fremragende medicinsk behandling og fuld støtte før, under og efter din tur til St. Petersborg:

 • Du vil blive tildelt en patientkoordinator, der hjælper dig med alt information om ægdonation, praktiske forberedelser og spørgsmål gennem din ægdonationsrejse på O.L.G.A. Fertility Clinic. Din koordinator vil assistere sig i alle aspekter på din rejse (fly, hotel, lufthavnstransport samt visa om nødvendigt)
 • Du vil modtage professionel rådgivning på dit valg af ægdonor af vores ægdonationsteam
 • Du vil modtage en effektiv og individuel tilpasset ægdonationsbehandling, der møder dine egne personlige behov og ønsker
 • Din personlige familierådgiver vil sikre dig, at du har redskaberne til at klare din ægdonationsbehandling følelsesmæssigt og mental samt hjælpe dig til at have en god livskvalitet under og efter ægdonationsbehandlingen 
 • Vi vil sørge for, at du føler dig tillidsfuld og tilpas med dit lægeteam (læger og sygeplejersker)
 • Du vil få et direkte personligt møde over Skype med dine læger
 • Du vil omgående modtage medicinsk information og svar på dine spørgsmål gennem din personlige koordinator, der arbejder i direkte kontakt med lægerne og sygeplejerskerne

Få hele behandlingen med ægdonation på kun et enkelt besøg på vores klinik!
Få hele behandlingen med ægdonation på kun et enkelt besøg på vores klinik!

Vi kan tilbyde dig muligheden for at besøge vores klinik på kun en enkelt dag i vores ægdonationsprogrammer (et besøg til nedfrysning af sæd for manden og en enkelt dag til embryooplægning for kvinden. Vi anbefaler dog kvinden at blive en ekstra dag, så vi fuldt ud kan rådgive og støtte dig efter embryooplægningen med anbefalingerne til, hvordan du holder på din graviditet.

Spørgsmål til hele ægdonationsprocessen?

Få en gratis konsultation!

 
Du får brug for en lille smule hjælp hos din lokale læge: Uskrivning af medicin og to ultralydsundersøgelser af din livmoder. Såfremt du har udfordringer med at finde en lokal læge til at hjælpe dig, kan vi anbefale dig en lokal konsulent, som vi allerede samarbejder med (spørg venligt for flere detaljer)

Brug for hjælp til at arrangere din forbehandling i dit hjemland?

Kontakt os!

Having questions? Ask our doctors now!

A blog by Tone Bråten

A blog — to help you on your journey to become parents!

Our patients tell their stories


 •    
  Podcast about embryonic and maternal reasons of pregnancy losses and how we solve this
  Listen to the Podcast!
  More
  The Egg Solution
  Aftenposten, 27 September 2019, Norway. Miriam Lund Knapstad, Helle Aarnes
  More
  Olga is the miracle doctor who gives baby guarantee
  ALLAS.se, Sweden. 6 August 2019. Text & Malin Aunsbjerg
  More
  Cilla Holm became a mother on her own – this is her new Liv (life)
  Dagens Nyheter, Sweden. 7 May 2019
  More
  Russian baby guarantee is the Swedes’ last chance
  Svenska Dagbladet, Sweden. 7 April 2019
  More
  Mum through embryo donation
  Marie Granmar is my very dear patient from more than 8 years ago. Please listen to Marie’s interview on TV4 7 March 2019 in Sweden
  More
  "I became pregnant with an embryo adoption”
  One more story about our dear patient Cilla Holm by Tara Magazine, Sweden
  More
  Titiyo became this year's Comeback Mum: "I've broken the norm"
  More
  Monika and André pay 240,000 SEK for having a child
  More
  "Had to travel abroad to get pregnant after 8 IVF attempts in Norway"
  Interview with our patient Elin Renate by TV2 Norway
  More
  Report on us on Norwegian Television TV 2
  More
  Enjoy our dear patient Cilla's story, who has been interviewed by the "Dagens Nyheter", daily newspaper in Sweden
  More
  Report on us and our dear patient Hillevi on SVTPlay & SVTNews
  More
  FacebookInstagram