Valg af din ægdonor

På vores klinik kan du vælge din egen ægdonor fra vores detaljerede database med ægdonorer!

På alle europæiske klinikker bliver patientens ægdonorer oftest valgt af en læge eller et lægeteam. O.L.G.A. Fertility Clinic er den eneste klinik i Europa, som tilbyder dig muligheden for selv at vælge en ægdonor.

Vi ved, at den udvidede information, som patienten vil modtage om donoren, er meget vigtig for mange kvinder og deres partnere. Nogle kvinders ønske er at finde en ægdonor med mange fysiske ligheder til eget udseende, andre kvinder vælger efter ”fornemmelse”. Derfor tilbyder vi omfattende information om ægdonorerne, hvilket inkluderer beskrivelser af deres udseende, deres slægtninges udseende, familiehistorie samt fotos af donoren op til 12-årsalderen.

For mange kvinder er de fysiske karakteristika ikke så vigtige som ægdonorens psykiske, sociale, uddannelses- og familiære baggrund. Mange patienter er interesserede i at finde ud af mere om deres ægdonors menneskelige værdier! Derfor beder vi alle vores donorer om at skrive deres eget personlige motivationsbrev til vores ægdonordatabase.

Vores ægdonordatabase tilbyder dig muligheden for at tage den ledende rolle i skabelsen af dit fremtidige barn. Din proces omkring valget af den bedste ægdonor fra vores ægdonordatabase er meget personlig, og vi fortsætter ikke, hvis du ikke er fuldstændig tilfreds med donoren, du har valgt. Det er derfor muligt for dig at basere dit valg på de kvaliteter, som du finder vigtigst, da vi tror på, at du og din partners prioriteringer og menneskelige værdier der de vigtigste kriterier, der hjælper dig til at vælge den rigtige, individuelle ægdonor.

Vi respekterer dit valg!

Hvad er ægdonordatabasen?

Hvad er ægdonordatabasen?

 • Totalt har vi mere en 600 loyale, sunde, attraktive og uddannede unge ægdonorer
 • Alle vores ægdonorer er under 32 år gamle og har deres egne sunde børn!
 • Alle potentielle ægdonorer gennemgår omfattende sundhedsundersøgelse, inklusiv konsultation med tre læger: En almen praktiserende læge, en gynækolog samt en psykiater. Vi accepterer mindre end 10% af vores potentielle ægdonorkandidater! Uanset, hvilken ægdonor du måtte vælge, så kan du være sikker på, at hun har bestået alle de nødvendige sundhedsundersøgelser
 • Du kan vælge mellem mere end 150 ægdonorer når som helst, og du vil altid være i stand til at være mellem flere ægdonorer, som har den sammen øjenfarve, hårfarve, hudfarve, færdigheder osv. som dig selv
 • Der er ingen ventetid på behandling – alle ægdonorer i databasen kan donere i den nærmeste fremtid og i den tidsramme, det passer dig
 • Databasen giver dig 150 individuelle og personlige detaljer om hver ægdonor, deres fotografier op til 12-årsalderen og personlige breve om, hvorfor de har valgt at blive en ægdonor

Ønsker du at se vores ægdonorer?

Registrer gratis nu!

 

Praktiske råd omkring, hvordan du vælger din ægdonor:

 1. Prøv at identificere hvilket kriterium, der er det vigtigste for dig og baser din endelige beslutning på dette.
 2. Før du begynder at vælge din ægdonor fra vores ægdonordatabase, kan vi assistere dig via en indledende Skype- eller telefonkonsultation, så vi kan forklare dig, hvordan du anvender vores ægdonordatabase med den største fordel for dig.
 3. Hvis du finder det svært, på nogen måde, at finde den rigtige donor fra sådan en stor ægdonordatabase, så fortæl os det endelig: Vi kan rådgive dig, assistere dig ved valget og endda foreslå nogle ægdonorer, der er passende fra vores ekspertsynspunkt

Brug for hjælp til valg af donor?

Få gratis rådgivning!

 

Vi forstår, at den detaljerede information om donoren er meget vigtig, men vi er også bekendt med, at ægdonoren ikke et den vigtigste person i dette projekt. Den vigtigste person er dig; et æg fra en donor ville aldrig være i stand til at blive til et barn alene. Et æg har brug for en livmoder, sæd og du er den, der kombinerer disse dele til at skabe dit barn. Du er forælderen til barnets eksistens! 

"...If I would have known at the start, what I know now, I would not have done my IVF-attempts at my age as egg donation gave us result straight away. It was the best decision of our lives!"

Karin and Pedro, Sweden

“…I am a single woman and when one is lonely, one is very sensitive…You saw me as a person and I felt that you can help me…”

Birgita

 

“Three times I went to Russia to pick up some eggs. Six embryos tested by PGS and one was good ))) This little embryo was born when I was 44 and the egg they used was from me when I was 43…”

Susanne


Having questions? Ask our doctors now!

A blog by Tone Bråten

A blog — to help you on your journey to become parents!

Our patients tell their stories •    
  Podcast about embryonic and maternal reasons of pregnancy losses and how we solve this
  Listen to the Podcast!
  More
  The Egg Solution
  Aftenposten, 27 September 2019, Norway. Miriam Lund Knapstad, Helle Aarnes
  More
  Olga is the miracle doctor who gives baby guarantee
  ALLAS.se, Sweden. 6 August 2019. Text & Malin Aunsbjerg
  More
  Cilla Holm became a mother on her own – this is her new Liv (life)
  Dagens Nyheter, Sweden. 7 May 2019
  More
  Russian baby guarantee is the Swedes’ last chance
  Svenska Dagbladet, Sweden. 7 April 2019
  More
  Mum through embryo donation
  Marie Granmar is my very dear patient from more than 8 years ago. Please listen to Marie’s interview on TV4 7 March 2019 in Sweden
  More
  "I became pregnant with an embryo adoption”
  One more story about our dear patient Cilla Holm by Tara Magazine, Sweden
  More
  Titiyo became this year's Comeback Mum: "I've broken the norm"
  More
  Monika and André pay 240,000 SEK for having a child
  More
  "Had to travel abroad to get pregnant after 8 IVF attempts in Norway"
  Interview with our patient Elin Renate by TV2 Norway
  More
  Report on us on Norwegian Television TV 2
  More
  Enjoy our dear patient Cilla's story, who has been interviewed by the "Dagens Nyheter", daily newspaper in Sweden
  More
  Report on us and our dear patient Hillevi on SVTPlay & SVTNews
  More
  FacebookInstagram