Embryoadoption


Egg donation is not the method of choice — it is the method of exclusion“…Well the Millennium shift came, the year 2000, we all remember what we did then, right? I got cancer, Hodgkin's lymphoma... And when I stand here now 17 years later, you understand that it went well! Except for one important thing…"

Hillevi


Embryoadoption (eller embryodonation) er en process, hvor man benytter donorembryoner for at skabe din egen graviditet. Embryoadoption er en meget sucessfuld procedure, som hurtigt vil resultere i fødsel af dit eget raske barn. Med vores 3-pakke med embryoadoption tilbyder vi 3 forsøg med embryoadoption til 2 enkelte forsøgs pris. 90% af recipienterne får barn efter første, andet eller tredie forsøg med embryoadoption.

Med embryoadoption your mother and baby bond will be unbreakable, respected and cherished. Even though the baby is not genetically related to you, the child will absorb all your best traits, talents, behaviour and even looks throughout pregnancy, breastfeeding and daily care, love and communication.

Dit  første besøg kræver kun et to-dages ophold som inkluderer et møde med din læge og sygeplejerske, som vil give dig informationer og anbefalinger i relation til din potentielle graviditet og vil rådgive dig om de praktiske ting ved at blive og forblive gravid. Vi vil udføre laboratorietests og selve ægoplægningen. Vi vil også arranger, at du bliver hentet i lufthavnen og kørt tilbage og vi arrangerer også en sight seeing tur i byen for dig under dit ophold.       

Oplægning af et enkelt udvalgt befrugtet æg resulterer i en gravditetssuccesrate på over 50%. Ved vores kliniske arbejde øger vi succesraten ikke ved antallet af oplagte æg, men ved en meget grundig udvælgelse af potentielle æg- og sæddonorer og en høj standard i laboratoriet for at sikre, at kun de allerbedste blastocyster bliver brugt.

Hvorfor er O.L.G.A. Fertility Clinic embryoadoptionprogrammet så succesfuld?

 • Vi bruger aldrig æg, der er doneret af fertilitetspatienter – for at undgå at videregive fertilitetsproblemer til et fremtidigt barn.
 • Vi bruger kun friske æg af høj kvalitet fra vores screenede, unge, sunde, professionelle ægdonorer (ikke IVF patienter!)
 • Vi bruger kun fryseegnet donorsæd af høj kvalitet fra vores screenede sæddonorer.
 • Vores screeningsproces af potentielle æg- og sæddonorer er meget streng og vi accepterer mindre end 25% af ansøgerne.
 • Ved at skabe donorembryoner fra friske donoræg og frossen/optøet  sæd fra vores sæddonorer, sker befrugtningen altid ved den naturlige metode (ved blot at blande æg og sæd), som muliggør en naturlig udvælgelse af hvilken sædceller, der vil befrugte ægget, og som så igen medfører den bedste embryokvalitet og succesrate.

Hvorfor er O.L.G.A. Fertility Clinics  Embryoadoptionsprogram så omkostningseffektiv?

For at holde vores embryoadoptionsprocedure så omkostningseffektiv som mulig, modtager patienterne et eller to nøje udvalgte embryoner (befrugtede æg) fra vores ægbank. Dette nedsætter signifikant udgifterne for recipienten, da de ikke skal afholde udgifterne til individuel en-til-en donation, som feks ved vores simple en-til-en ægdonationsprogram. Oplægning af et enkelt udvalgt æg er standard hos os og resulterer i gravidtetssuccesrate på over 50%. Ved vores kliniske arbejde øger vi succesraten ikke ved antallet af oplagte æg, men ved en meget grundig udvælgelse af potentielle æg- og sæddonorer og en høj standard i laboratoriet for at sikre, at kun de allerbedste blastocyster bliver brugt.

Hvis du planlægger at få kun et barn, så er embryoadoption den mest effektive og prisrigtige mulighed: Vores statistik viser også, at det er mest omkostningseffektiv og succesfuld at vælge vores 3-pakke med embryoadoption til en pris, der svarer til 2 enkelte behandlinger i stedet for et enkelt forsøg, da 90% af recipienterne får barn efter første, andet eller tredie forsøg med embryoadoption.

Dog, hvis du gerne vil have nogle ekstra embryoner i fryseren fra de samme donorer til mulige søskende, se da venligst vores en-til-en SimpelÆgdonationsprogrammed friske æg.

Er du interesseret i at fortælle os om dine behov, så du kan modtage vores professionelle anbefalinger om det bedste donorvalg?

Anmod om opringning

På  O.L.G.A. Fertility Clinic ved vi godt, at embryoadoption (= embryodonation) ikke altid er et let valg at tage. For at forberede dig på denne følelsesmæssige behandlingsproces og for at gøre dig i stand til at blive en god forælder, vil vi arrangere op til tre sessioner med vores erfarne familierådgiver som en del af din behandlingspakke. 

Anmod venligst om en Skype-session med vores familierådgiver, som kan støtte dig i alle de svære valg eller etiske dilemmaer, som du må få i processen.

Der er mange grunde til at kvinder har brug for embryoadoption og forskellige rejser disse kvinder skal igennem før de når til os, men ligegyldig hvad grunden er eller hvor besværlig rejsen har været, så ved vi her på O.L.G.A. Fertility Clinic, at vi kan støtte og hjælpe dig med få en sund graviditet og et sundt barn.

Den eneste grund til at vi ikke vil kunne hjælpe dig med at opnå dette igennem embryoadoption, er hvis kvinden ikke har en livmoder eller hvis der er alvorlige, generelle medicinske grunde til at graviditet frarådes og embryoadoption derfor ikke er en mulighed. Ligegyldig hvad din tvivl eller bekymringer går ud på, må du ikke opgive tanken om at blive mor. 

Anmod venligst om en telefonkonsultation med vores læge, så vi kan rådgive dig personligt om dine muligheder for at føde efter embryoadoption

Anmod om opringning

På O.L.G.A. Fertility Clinic er vi glade og stolte over, at vi kan tilbyde vores patienter chancen for at opleve at blive mor uden at skulle vente i måneder på donoræg eller at skulle acceptere donoræg, som muligvis ikke er det bedste match eller bedste kvalitet, som på mange andre klinikker.

Helt fra begyndelsen af din embryoadoptionsproces er det meget vigtigt for os, at du forstår din medicinske situation og føler dig tryg ved at bruge embryoadoption.

Det er også meget vigtigt for os at rådgive dig på en meget personlig måde i henhold til din medicinske baggrund for ikke at overvurdere sværhedsgraden af mulige æg- og/eller sædproblemer. Overraskende, så bliver mange af de patienter, som egentlig kontaktede os med henblik på embryoadoption, forældre til børn efter ægdonation med mandens/partnerens egen sæd eller endda ved IVF med egne æg medPGS på 23 kromosomer.

Anmod venligst om en telefonkonsultation med vores læge, så vi kan rådgive dig personligt om dine muligheder for at føde efter embryoadoption og alternativer.

Anmod om opringning

Vi har en meget personlig medicinsk tilgang til hver patient og har meget høje kommunikationsstandarder for at forhindre komplikationer i stedet for at skulle helbrede dem..

Vores ultimative mål er en sund baby i dine arme hurtigst muligt!

 

“…I am a single woman and when one is lonely, one is very sensitive…You saw me as a person and I felt that you can help me…”

Birgita

 

"...If I would have known at the start, what I know now, I would not have done my IVF-attempts at my age as egg donation gave us result straight away. It was the best decision of our lives!"

Karin and Pedro, Sweden

“Three times I went to Russia to pick up some eggs. Six embryos tested by PGS and one was good ))) This little embryo was born when I was 44 and the egg they used was from me when I was 43…”

Susanne


Having questions? Ask our doctors now!

A blog by Tone Bråten

A blog — to help you on your journey to become parents!

Our patients tell their stories •    
  Podcast about embryonic and maternal reasons of pregnancy losses and how we solve this
  Listen to the Podcast!
  More
  The Egg Solution
  Aftenposten, 27 September 2019, Norway. Miriam Lund Knapstad, Helle Aarnes
  More
  Olga is the miracle doctor who gives baby guarantee
  ALLAS.se, Sweden. 6 August 2019. Text & Malin Aunsbjerg
  More
  Cilla Holm became a mother on her own – this is her new Liv (life)
  Dagens Nyheter, Sweden. 7 May 2019
  More
  Russian baby guarantee is the Swedes’ last chance
  Svenska Dagbladet, Sweden. 7 April 2019
  More
  Mum through embryo donation
  Marie Granmar is my very dear patient from more than 8 years ago. Please listen to Marie’s interview on TV4 7 March 2019 in Sweden
  More
  "I became pregnant with an embryo adoption”
  One more story about our dear patient Cilla Holm by Tara Magazine, Sweden
  More
  Titiyo became this year's Comeback Mum: "I've broken the norm"
  More
  Monika and André pay 240,000 SEK for having a child
  More
  "Had to travel abroad to get pregnant after 8 IVF attempts in Norway"
  Interview with our patient Elin Renate by TV2 Norway
  More
  Report on us on Norwegian Television TV 2
  More
  Enjoy our dear patient Cilla's story, who has been interviewed by the "Dagens Nyheter", daily newspaper in Sweden
  More
  Report on us and our dear patient Hillevi on SVTPlay & SVTNews
  More
  FacebookInstagram