Hvem kan hjælpes?


Egg donation is not the method of choice — it is the method of exclusion“…I am a single woman and when one is lonely, one is very sensitive…You saw me as a person and I felt that you can help me…”

Birgita

 


På O.L.G.A. Fertility Clinic er vi glade og stolte over at vi kan tilbyde alle sunde kvinder op til 51 år chancen for at blive gravid, selv om de ikke har nogle sunde æg tilbage i deres æggestokke og der ingen sæd er til rådighed af medicinsk og/eller social årsag.

I vores Embryoadoptionsprogram byder vi alle raske kvinderunder 51 år velkomne, underordnet om de er gift, single eller i et forhold, inklusiv lesbiske par.

I midten af og indtil sidst I 40’erne er kvinder i rigtig god fysisk form og det betyder, at de har en rigtig god chance for at bære et barn til termin og derefter føde et sundt barn. Dog er der desværre næsten ingen sunde æg tilbage i æggestokkene, når man er over 42 åri forhold til  æg-aldring-processen. Heldigvis er det muligt at bruge donoræg i disse tilfælde til at skabe en sund graviditet og chancerne for disse graviditeter er bemærkelsesværdig høje: over 50% med et frisk embryon og næsten 80% med to!

Ofte kontakter kvinder i 40’erne, hvis partner har svært reduceret sædkvalitet, os med henblik på embryoadoption. De bliver overraskede over at finde ud af, at selv når sædkvaliteten er meget dårlig, er det i de fleste tilfælde ikke nødvendigt at bruge donorembryoner! Til disse par tilbyder vi med glæde en mulighed for genetisk faderskab og biologisk moderskab via ægdonation med egen mands/partners sæd!

Vi har stor og positiv erfaring med ægdonation med mandens sæd med svært nedsat antal eller bevægelighed, selv hvis der kun er fundet enkelte sædceller i sædprøven.Helt utroligt så er resultaterne med æg af høj kvalitet fra unge sunde donorer næsten lige så gode som med normal sædkvalitet eller selv med donorsæd!

Hvorfor virker det så godt selv med lav sædkvalitet? Unge sunde æg har en kompenserede mekanisme på dårlig sædkvalitet og hjælper sæden med at udtrykke dets genetiske materiale. Man kan ikke forvente ideel sædkvalitet for mænd i den ”modne reproduktive alder”, selv om den medicinske forhistorie er pletfri. Vi har perfekte resultater med donoræg i denne patientgruppe, hvad enten sædkvaliteten er god, dårlig eller meget dårlig.

Æg ældes meget hurtigt hos mennesker således at der fra 42-års alderen næsten ingen sunde er tilbage og derfor bruges der donoræg til at skabe din graviditet med. Sædcellers aldringsproces er meget, meget langsom. Hvis du stadig har egne sædceller tilgængelige, vil de normalt være anvendelige ved hjælp af ICSI.

Kombinationen af genetisk faderskab ved brug af egen sæd og biologisk moderskab igennem graviditet og amning er det optimale scenarie for fremtidens familie, dersom begge parter naturligt vil høre sammen med barnet.

Anmod venligst om en telefonkonsultation med vores læge, så vi kan rådgive dig personligt om dine muligheder for at føde efter ægdonation og din mands/partners sæd eller embryoadoption. Vi har en meget personlig medicinsk tilgang til hver patient og har meget høje kommunikationsstandarder for at forhindre komplikationer i stedet for at skulle helbrede dem.

Vores ultimative mål er en sund baby i dine arme hurtigst muligt!

Anmod om opringning

Læs mere om embryoadoption:

“…Well the Millennium shift came, the year 2000, we all remember what we did then, right? I got cancer, Hodgkin's lymphoma... And when I stand here now 17 years later, you understand that it went well! Except for one important thing…"

Hillevi

After 3 IVF in Sweden, 3 miscarriages, Elisabet and Pär became parents of lovely Ester through egg donation in St. Petersburg

"...If I would have known at the start, what I know now, I would not have done my IVF-attempts at my age as egg donation gave us result straight away. It was the best decision of our lives!"

Karin and Pedro, Sweden


Having questions? Ask our doctors now!

A blog by Tone Bråten

A blog — to help you on your journey to become parents!

Our patients tell their stories •    
  Podcast about embryonic and maternal reasons of pregnancy losses and how we solve this
  Listen to the Podcast!
  More
  The Egg Solution
  Aftenposten, 27 September 2019, Norway. Miriam Lund Knapstad, Helle Aarnes
  More
  Olga is the miracle doctor who gives baby guarantee
  ALLAS.se, Sweden. 6 August 2019. Text & Malin Aunsbjerg
  More
  Cilla Holm became a mother on her own – this is her new Liv (life)
  Dagens Nyheter, Sweden. 7 May 2019
  More
  Russian baby guarantee is the Swedes’ last chance
  Svenska Dagbladet, Sweden. 7 April 2019
  More
  Mum through embryo donation
  Marie Granmar is my very dear patient from more than 8 years ago. Please listen to Marie’s interview on TV4 7 March 2019 in Sweden
  More
  "I became pregnant with an embryo adoption”
  One more story about our dear patient Cilla Holm by Tara Magazine, Sweden
  More
  Titiyo became this year's Comeback Mum: "I've broken the norm"
  More
  Monika and André pay 240,000 SEK for having a child
  More
  "Had to travel abroad to get pregnant after 8 IVF attempts in Norway"
  Interview with our patient Elin Renate by TV2 Norway
  More
  Report on us on Norwegian Television TV 2
  More
  Enjoy our dear patient Cilla's story, who has been interviewed by the "Dagens Nyheter", daily newspaper in Sweden
  More
  Report on us and our dear patient Hillevi on SVTPlay & SVTNews
  More
  FacebookInstagram