Hvor kommer donorembryonerne fra?


Egg donation is not the method of choice — it is the method of exclusion“…Well the Millennium shift came, the year 2000, we all remember what we did then, right? I got cancer, Hodgkin's lymphoma... And when I stand here now 17 years later, you understand that it went well! Except for one important thing…"

Hillevi


Embryoadoption (eller embryodonation) er en proces med brug af donoræg for at skabe din egen graviditet. Embryoadoption er normalt en meget succesfuld procedure og vil hurtigt resultere I fødsel af dit eget sunde barn. Dit mor-barn-bånd vil være stærkt, respekteret og værdsat. Selv om barnet ikke er genetisk relateret til dig, vil det absorbere dine bedste træk, talenter, opførsel og selv dit udseende under graviditeten, amningen og den daglige pleje, kærlighed og kommunikation. 

På mange klinikker kan embryoner doneret af patienter bruges som donorembryoner i et embryoadoptionsprogram, når patienterne har færdiggjort deres egen fertilitetsbehandling.Dette giver dig dog ikke en høj chance for succes på grund af alderen og egne fertilitetsproblemer hos de genetiske forældre.Der er også en risiko for at videregive fertilitetsproblemer til et fremtidigt barn ved brug af embryoner doneret af IVF patienter

På O.L.G.A. Fertility Clinic tilbyder vi donorembryoner specielt til dig fra vores donoræg og donorsæd af højeste kvalitet. Disse kommer fra vores professionelle unge, sunde æg- og sæddonorer og vi har flere hundrede unge, sunde æg- og sæddonorer tilgængelige hele tiden. Dermed kan vi skabe donorembryoner fra unge, sunde æg- og sæddonorer for at undgå at videregive fertilitetsproblemer til fremtidige børn som ved embryoner doneret af IVF patienter og vi kan derved give den bedste chance for graviditet og fødsel af et sundt barn.

Ved at skabe donorembryoner fra friske donoræg og optøet donorsæd, sker befrugtningen altid på den naturlige made (blot ved at blande æg og sæd). Dette tillader en naturlig udvælgelse af hvilke sædceller, der befrugter ægget, modsat på klinikker,hvor de donerembryonerne er fra patienter and derfor meget ofte er skabt efter ICSI metoden pga fertilitetsproblemer hos de genetiske forældre. Det udtagne donoræg befrugtes med donorsæd. De dyrkes i vores laboratorie I 5 dage. I denne periode fortsætter de med at dele og udvikle sig. Efter 5 dage kaldes embryonerne også for blastocyster. På dette stadie kan vores erfarne embryologer bestemme, hvilke der er de mest lovende og succesfulde, som vi vil nedfryse i vores embryobank 

Vi benytter kun blastocyster af høj kvalitet for at sikre en høj implantationsrate. Vi bruger kun unge, raske æg- og sæddonorer for at undgå at videregive fertilitetsproblemer til et kommende barn og også for at give dig den størst mulige chance for at føde et sundt barn.

Hvorfor er O.L.G.A. Fertility ClinicsEmbryoadoptionsprogram så succesfuld?

Fordi når vi skaber dine donorembryoner:

 • Bruger vi kun friske æg af høj kvalitet fra vores screenede unge, sunde, professionelle ægdonorer (ikke IVF patients!)
 • Bruger vi kun fryse-resistent donorsæd af høj kvalitet fra vores screenet sæddonorer.
 • Er vores screeningproces af potentielleæg- og sæddonorer meget streng og vi accepterer mindre end 25% af ansøgerne.
 • Ved brug af friske donoræg og frossen optøet sæd fra vores sæddonorer sker befrugtningen altid ved den naturlige metode (ved blot at blande æg og sæd) og det giver en naturlig udvælgelse af den sædcelle, som vil befrugte ægget og dermed sikre den bedste kvalitet og succesrate.

Hvorfor er O.L.G.A. Fertility Clinics  Embryoadoptionsprogram så omkostningseffektiv?

For at holde vores embryoadoptionsprocedure så omkostningseffektiv som muligt, modtager patienter et eller to nøje udvalgte og matchede embryoner fra vores embryobank. Det reducerer mærkbart udgifterne for recipienten, da de ikke behøver  udgiften til en-til-en donation, som feks ved vores simple en-til-en donationsprogram. Single elektiv embryooplægning er vores standard og resulterer i en klinisk graviditetsrate på over 50%. Ved vores kliniske arbejde øger vi succesraten ikke ved antallet af oplagte æg, men ved en meget grundig udvælgelse af potentielle æg- og sæddonorer og en høj standard i laboratoriet for at sikre, at kun de allerbedste blastocyster bliver brugt.

Hvis du planlægger at få kun et barn, så er embryoadoption den mest effektive og prisrigtige mulighed: Vores statistik viser også, at det er mest omkostningseffektiv og succesfuld at vælge vores 3-pakke med embryoadoption til en pris, der svarer til 2 enkelte behandlinger i stedet for et enkelt forsøg, da 90% af recipienterne får barn efter første, andet eller tredie forsøg med embryoadoption.

Dog, hvis du gerne vil have nogle ekstra embryoner I fryseren fra de samme donorer til mulige søskende i fremtiden, se da venligst vores  en-til-en SimpelÆgdonationsprogrammed friske æg.

Er du interesseret i at fortælle os om dine behov, så du kan modtage vores professionelle anbefalinger om det bedste donorvalg?

Anmod om opringning

“…I am a single woman and when one is lonely, one is very sensitive…You saw me as a person and I felt that you can help me…”

Birgita

 

"...If I would have known at the start, what I know now, I would not have done my IVF-attempts at my age as egg donation gave us result straight away. It was the best decision of our lives!"

Karin and Pedro, Sweden

After 3 IVF in Sweden, 3 miscarriages, Elisabet and Pär became parents of lovely Ester through egg donation in St. Petersburg


Having questions? Ask our doctors now!

A blog by Tone Bråten

A blog — to help you on your journey to become parents!

Our patients tell their stories •    
  Podcast about embryonic and maternal reasons of pregnancy losses and how we solve this
  Listen to the Podcast!
  More
  The Egg Solution
  Aftenposten, 27 September 2019, Norway. Miriam Lund Knapstad, Helle Aarnes
  More
  Olga is the miracle doctor who gives baby guarantee
  ALLAS.se, Sweden. 6 August 2019. Text & Malin Aunsbjerg
  More
  Cilla Holm became a mother on her own – this is her new Liv (life)
  Dagens Nyheter, Sweden. 7 May 2019
  More
  Russian baby guarantee is the Swedes’ last chance
  Svenska Dagbladet, Sweden. 7 April 2019
  More
  Mum through embryo donation
  Marie Granmar is my very dear patient from more than 8 years ago. Please listen to Marie’s interview on TV4 7 March 2019 in Sweden
  More
  "I became pregnant with an embryo adoption”
  One more story about our dear patient Cilla Holm by Tara Magazine, Sweden
  More
  Titiyo became this year's Comeback Mum: "I've broken the norm"
  More
  Monika and André pay 240,000 SEK for having a child
  More
  "Had to travel abroad to get pregnant after 8 IVF attempts in Norway"
  Interview with our patient Elin Renate by TV2 Norway
  More
  Report on us on Norwegian Television TV 2
  More
  Enjoy our dear patient Cilla's story, who has been interviewed by the "Dagens Nyheter", daily newspaper in Sweden
  More
  Report on us and our dear patient Hillevi on SVTPlay & SVTNews
  More
  FacebookInstagram