Er du en sund kvinde mellem 40 og 42 år i et lesbisk forhold?

Hvis du er en sund kvinde mellem 40 og 42 år, er der en god chance for, at 20-25% af dine æg stadig er normale og i stand til at blive til et sundt barn. Hvis du gerne vil have egne børn, kan det blive for risikabelt at vente længere i forhold til æg-aldrings-processen!

Æg-aldrings-processen starter efter de 30 og resulterer i kromosomfejl i flere og flere æg, som gør dem ude af stand til at blive til en sund, blivende graviditet og et sundt barn.

Denne proces er en god grund til, at I ikke venter længere og stiler imod at få jeres eget barn med dine egne æg før alle dine æg desværre bliver abnorme efter de 42 [D. Wells, 2013].

For at skabe jeres graviditet og få jeres familie, har I brug for donorsæd

1

Sæddonorer

På O.L.G.A. Fertility Clinic er vi stolte af at kunne tilbyde jer en donor med en basisprofil fra vores egen sæddonor database. Med basisprofilen vil I modtage følgende information om sæddonoren: alder, blodtype, højde, vægt, øjen- og hårfarve. Hvis I dog foretrækker at benytte en af de europæiske sædbanker, sådan at I kan vælge jeres egen donor og få udvidede profiloplysninger om donoren, vil vi med glæde hjælpe jer med valget og transporten af sæden til vores klinik.

Hvis I er interesseret i at finde ud af mere omkring forskellige muligheder vedrørende donorsæd og hvordan vi kan imødekomme jeres personlige behov, kontakt os venligst med henblik på en gratis og uforpligtende telefonkonsultation.

Anmod om opringning

2

IVF med dine egne æg og donorsæd

Hvis din ægreserve er normal eller ubetydelig nedsat anbefaler vi dig bestemt at prøve med dine egne æg: IVF med dine egne æg og donorsæd.

IVF (in vitro fertilisation) er en procedure, hvor man befrugter æggene udenfor kroppen (i et reagensglas) og lægger dine befrugtede æg op I din livmoder på det rette sted og tidspunkt. IVF giver ikke kun mulighed for at ægget bliver befrugtet med en sædcelle og et udviklet æg bliver oplagt på det rigtige tidspunkt det rette sted, men giver også adgang til embryoner på et stadie før tilbagelægning.

Hvis du gerne vil vide mere om hvordan dine æg kan stimuleres og udtages og derefter tilbagelagt i din livmoder, så læs venligst mere her:

Hvis I er interesseret i at få mere viden eller rådgivning omkring IVF med egne æg og donorsæd og hvordan vi kan imødekomme dit personlige behov, kontakt os venligst med henblik på en gratis og uforpligtende telefonkonsultation.

Anmod om opringning

3

IVF med donoræg og donorsæd

Hvis I allerede har forsøgt IVF med egne æg uden success eller hvis din ægreserve er lav, så vil IVF med donoræg og donorsæd være en meget effektiv løsning og det kan foretages som en kombination med IVF med egne æg eller som en separate behandling.

IVF med donoræg og donorsæd involverer en ægdonor, en sæddonor og en æg-recipient. Ægdonoren gennemgår IVF behandling for at producere æg. Disse bliver efterfølgende befrugtet i laboratoriet med donorsæd. De befrugtede æg bliver til embryoner og et eller to af dem bliver oplagt i livmoderen på recipienten for at skabe en graviditet.

Hvis I gerne vil have mere information om ægdonationsprocessen anmod da om en gratis og uforpligtende konsultation med os.

Anmod om opringning


Der er forskellige variationer af IVF med donoræg og donorsæd afhængigt af antallet af æg I ønsker at modtage fra programmet og hvor mange informationer om donor I ønsker at få:

Anmod venligst om en konsultation, så vi kan rådgive jer personligt om detaljerne for hvert af disse programmer og hjælpe dig med at vælge det som bedst opfylder jeres behov.

Anmod om opringning

 

4

Hvis I har specielle medicinske forhold som dysfunktion i æggelederne/tidligere fjernelse, endometrioses, fibromer, reduceret ægreserve (lav AMH) eller er gået i for tidlig overgangsalder, anmod da venligst om en gratis og uforpligtende telefonkonsultation med vores læge, så vi kan rådgive jer om jeres muligheder og hjælpe jer med at vælge den bedste strategi i forhold tiI at imødekomme jeres fysiske behov og personlige værdier.

Anmod om opringning

Kvinder, som er gået i for tidlig overgangsalder har desværre ikke nogen æg tilbage uanset deres alder. Heldigvis er det stadig muligt for dem at blive mor ved hjælp af IVF med donoræg og donorsæd

“…Well the Millennium shift came, the year 2000, we all remember what we did then, right? I got cancer, Hodgkin's lymphoma... And when I stand here now 17 years later, you understand that it went well! Except for one important thing…"

Hillevi

“Three times I went to Russia to pick up some eggs. Six embryos tested by PGS and one was good ))) This little embryo was born when I was 44 and the egg they used was from me when I was 43…”

Susanne

“…I am a single woman and when one is lonely, one is very sensitive…You saw me as a person and I felt that you can help me…”

Birgita

 


Having questions? Ask our doctors now!

A blog by Tone Bråten

A blog — to help you on your journey to become parents!

Our patients tell their stories •    
  Podcast about embryonic and maternal reasons of pregnancy losses and how we solve this
  Listen to the Podcast!
  More
  The Egg Solution
  Aftenposten, 27 September 2019, Norway. Miriam Lund Knapstad, Helle Aarnes
  More
  Olga is the miracle doctor who gives baby guarantee
  ALLAS.se, Sweden. 6 August 2019. Text & Malin Aunsbjerg
  More
  Cilla Holm became a mother on her own – this is her new Liv (life)
  Dagens Nyheter, Sweden. 7 May 2019
  More
  Russian baby guarantee is the Swedes’ last chance
  Svenska Dagbladet, Sweden. 7 April 2019
  More
  Mum through embryo donation
  Marie Granmar is my very dear patient from more than 8 years ago. Please listen to Marie’s interview on TV4 7 March 2019 in Sweden
  More
  "I became pregnant with an embryo adoption”
  One more story about our dear patient Cilla Holm by Tara Magazine, Sweden
  More
  Titiyo became this year's Comeback Mum: "I've broken the norm"
  More
  Monika and André pay 240,000 SEK for having a child
  More
  "Had to travel abroad to get pregnant after 8 IVF attempts in Norway"
  Interview with our patient Elin Renate by TV2 Norway
  More
  Report on us on Norwegian Television TV 2
  More
  Enjoy our dear patient Cilla's story, who has been interviewed by the "Dagens Nyheter", daily newspaper in Sweden
  More
  Report on us and our dear patient Hillevi on SVTPlay & SVTNews
  More
  FacebookInstagram