Er du en sund kvinde mellem 43 og 50 år i et lesbisk forhold?

Hvis du er en sund kvinde mellem 43 og 50 år, så har du desværre næsten med sikkerhed ingen sunde æg tilbage. Der er dog stadig en god chance for at få et barn ved hjælp af IVF med donoræg og donorsæd.

På O.L.G.A. Fertility Clinic forstår vi, at det at vælge ægdonation ikke altid er en let beslutning eller skridt at tage. Der er mange årsager til at kvinder har brug for ægdonation og forskellige rejser, de har været på før de når os, men underordnet hvad grunden er eller hvor svær turen har været, så ved vi her på O.L.G.A. Fertility Clinic at vi kan støtte dig og hjælpe dig med at blive gravid og få et sundt barn.

Den eneste grund til at vi ikke kan hjælpe med dette via ægdonation er hvis kvinden ikke har nogen livmoder eller hvis der er alvorlige generelle medicinske grunde til at en kvinde ikke bør blive gravid og så bliver ægdonation umuligt. Uanset hvad dine bekymringer og tanker er, så må du ikke glemme dit ønske om at blive mor.

Anmod venligst om en telefonkonsultation med vores læge, således at vi kan rådgive dig personligt om dine chancer for at føde efter ægdonation.

Anmod om opringning

1

Sæddonorer

På O.L.G.A. Fertility Clinic er vi stolte af at kunne tilbyde dig en donor med en basisprofil fra vores egen sæddonor database. Med basisprofilen vil du modtage følgende information om sæddonoren: alder, blodtype, højde, vægt, øjen- og hårfarve. Hvis du dog foretrækker at benytte en af de europæiske sædbanker, sådan at du kan vælge din egen donor og få udvidede profiloplysninger om donoren, vil vi med glæde hjælpe dig med valget og transporten af sæden til vores klinik.

Hvis du er interesseret i at finde ud af mere omkring forskellige muligheder vedrørende donorsæd og hvordan vi kan imødekomme dit personlige behov, kontakt os venligst med henblik på en gratis og uforpligtende telefonkonsultation.

Anmod om opringning

2

IVF med donoræg og donorsæd

IVF med donoræg og donorsæd involverer en ægdonor (vi har desværre ikke mulighed for at tilbyde dig behandling med æg fra din partner – dette i henhold til nuværende russisk lovgivning), en sæddonor og en æg-recipient. Ægdonoren gennemgår IVF behandling for at producere æg. Disse bliver efterfølgende befrugtet i laboratoriet med donorsæd. De befrugtede æg bliver til embryoner og et eller to af dem bliver oplagt i livmoderen på recipienten for at skabe en graviditet.

Hvis du gerne vil have mere information om ægdonationsprocessen anmod da om en gratis og uforpligtende konsultation med os.

Anmod om opringning

Der er forskellige variationer af IVF med donoræg og donorsæd afhængigt af antallet af æg I ønsker at modtage fra programmet og hvor mange informationer om donor I ønsker at få:

Anmod venligst om en telefonkonsultation, så vi kan rådgive jer personligt om detaljerne for hvert af disse programmer og hjælpe dig med at vælge det som bedst opfylder jeres behov.

Anmod om opringning

 

3

Hvis I har specielle medicinske forhold som dysfunktion i æggelederne/tidligere fjernelse, endometrioses, fibromer, reduceret ægreserve (lav AMH) eller er gået i for tidlig overgangsalder, anmod da venligst om en gratis og uforpligtende telefonkonsultation med vores læge, så vi kan rådgive jer om jeres muligheder og hjælpe jer med at vælge den bedste strategi i forhold tiI at imødekomme jeres fysiske behov og personlige værdier.

Anmod om opringning

“…I am a single woman and when one is lonely, one is very sensitive…You saw me as a person and I felt that you can help me…”

Birgita

 

"...If I would have known at the start, what I know now, I would not have done my IVF-attempts at my age as egg donation gave us result straight away. It was the best decision of our lives!"

Karin and Pedro, Sweden

“…Well the Millennium shift came, the year 2000, we all remember what we did then, right? I got cancer, Hodgkin's lymphoma... And when I stand here now 17 years later, you understand that it went well! Except for one important thing…"

Hillevi


Having questions? Ask our doctors now!

A blog by Tone Bråten

A blog — to help you on your journey to become parents!

Our patients tell their stories •    
  Podcast about embryonic and maternal reasons of pregnancy losses and how we solve this
  Listen to the Podcast!
  More
  The Egg Solution
  Aftenposten, 27 September 2019, Norway. Miriam Lund Knapstad, Helle Aarnes
  More
  Olga is the miracle doctor who gives baby guarantee
  ALLAS.se, Sweden. 6 August 2019. Text & Malin Aunsbjerg
  More
  Cilla Holm became a mother on her own – this is her new Liv (life)
  Dagens Nyheter, Sweden. 7 May 2019
  More
  Russian baby guarantee is the Swedes’ last chance
  Svenska Dagbladet, Sweden. 7 April 2019
  More
  Mum through embryo donation
  Marie Granmar is my very dear patient from more than 8 years ago. Please listen to Marie’s interview on TV4 7 March 2019 in Sweden
  More
  "I became pregnant with an embryo adoption”
  One more story about our dear patient Cilla Holm by Tara Magazine, Sweden
  More
  Titiyo became this year's Comeback Mum: "I've broken the norm"
  More
  Monika and André pay 240,000 SEK for having a child
  More
  "Had to travel abroad to get pregnant after 8 IVF attempts in Norway"
  Interview with our patient Elin Renate by TV2 Norway
  More
  Report on us on Norwegian Television TV 2
  More
  Enjoy our dear patient Cilla's story, who has been interviewed by the "Dagens Nyheter", daily newspaper in Sweden
  More
  Report on us and our dear patient Hillevi on SVTPlay & SVTNews
  More
  FacebookInstagram