For lesbiske par - Hvordan starter man ?

Velkommen til O.L.G.A. Fertility Clinic og tillykke med at I har taget det første skridt til at blive forældre. Som lesbisk par har I sikkert tænkt længe og meget over at skulle tage valget om at skabe familie, de ting I skal igennem for at opnå dette og hvilken klinik der bedst kan indfri jeres ønsker. På O.L.G.A. Fertility Clinic er vi sikre på, at vi kan opfylde jeres ønske om at blive forældre og støtter jer fuldt ud på den spændende rejse, der venter jer forude.

Det første skridt på rejsen til succes er at tage kontakt til en af vores yderst erfarne og støttende patientkoordinatorer/konsulenter; på O.L.G.A. Fertility Clinic er vi stolte af at have patientkoordinatorer/konsulenter ikke bare i St. Petersborg, men også i Danmark og England, således at vi kan imødekomme alle jeres personlige behov og ønsker i forhold til sprog og tidszoner. Vi kan på den måde imødekomme kommunikation på dansk, engelsk, russisk og tysk og fra jeres første kontakt vil I blive tilkoblet en personlig koordinator, som imødekommer jeres sproglige ønsker og som vil bistå jer under hele behandlingsforløbet.

Jeres erfarne, personlige koordinator vil gennemgå de forskellige behandlingsmuligheder med jer og hjælpe jer med at få alle de informationer, som I har brug for for at kunne tage en velovervejet beslutning omkring næste skridt – hun vil være til rådighed for jer på alle tidspunkter og kan hjælpe jer med alle aspekter i jeres forløb inklusiv rejseplanlægning. I vil også blive spurgt om hvornår I gerne vil komme til St. Petersborg og modtage behandling, således at vi kan planlægge et program, som er helt personligt i forhold til jeres behov og tidsmæssige ønske.

Få en gratis konsultation!


Som et lesbisk par er I allerede klar over, at I behøver donorsæd for at opfylde jeres store ønske om graviditet og barn. Dog kan I være usikre på hvordan I skal vælge jeres sæddonor og hvorfra? Hvis dette er tilfældet, kan jeres personlige koordinator og jeres læge hjælpe jer med denne vigtige og personlige beslutning.

På O.L.G.A. Fertility Clinic er vi stolte over at kunne tilbyde jer en donor med en basisprofil fra vores egen sæddonor-database. Med basisprofilen vil I modtage de følgende informationer om en sæddonor: alder, blodtype, højde, vægt, øjen- og hårfarve. Hvis I foretrækker at benytte en anden sædbank, således at I kan vælge jeres egen donor og modtage dybdegående information og profil om donoren, vil vi med glæde hjælpe jer med dette valg og sædtransporten til vores klinik.

Hvis I ønsker at få flere oplysninger med hensyn til forskellige donormuligheder og hvordan vi kan bruge disse i henhold til at opfylde jeres personlige behov, kontakt os da venligst med henblik på en gratis og uforpligtende telefonkonsultation.

Få en gratis konsultation!

Jeres første konsultation

Vores ultimative mål er, at I hurtigst muligt har et barn i jeres arme, men også at dette sker på den mest behagelige og effektive måde. For at kunne gøre dette muligt har vi brug for at kende den detaljerede medicinske historie og at forstå jeres personlige behov. Vi vil gerne have disse oplysninger ved en indledende samtale med jeres tildelte O.L.G.A. Fertility Clinic læge. I vil blive tildelt denne personlige læge og sygesygeplejerske sammen med jeres koordinator som vil følge jer igennem jeres behandling og ind i graviditeten. Den indledende samtale er også vigtig i forhold til at diagnosticere underliggende problemer, som kan reducere jeres chancer for succes. Vores primære opgave er at hjælpe jer med at løse dem effektivt, således at I kan gå videre med et succesfuld behandlingsforløb hurtigst muligt.

Der er to muligheder at vælge imellem for at gøre os i stand til dette:

 • Jeres første personlige konsultation med os i enten St. Petersborg (hvis nødvendigt) eller i Oslo / Stockholm (no hvis nødvendigt)
 • Jeres første konsultation med os via telefon/Skype

Få en gratis konsultation!

Jeres første personlige konsultation
med os i enten St. Petersborg
eller i Oslo / Stockholm

 • Møde med jeres læge, sygeplejerske og koordinator.
 • Indsamling af den medicinske historie og udførelse af laboratorieprøver (hvis nødvendigt) for at lave den mest effektive, succesfulde og individuelle behandlingsplan. Venligst medbring den eksisterende medicinske journal og test-resultater.
 • Gennengå jeres egne individuelle og personlige behov, så vi kan sikre, at vi tilbyder jer den mest behagelige og stress-fri behandling i forhold til jeres prioriteter!
 • Vi vil assistere jer med jeres valg af sæddonor, hvis nødvendigt, ved jeres personlige konsultation og hjælpe jer med at tage det endelig valg enten telefonisk eller via email efterfølgende.

Jeres første konsultation med os via telefon/Skype

 • Indsamling af den medicinske historie og gennemgå resultaterne af laboratorietests, hvis nogle af disse er foretaget tidligere igennem jeres lokale læge – dette for at lave den mest effektive, succesfulde og individuelle behandlingsplan. Venligst email den eksisterende medicinske journal og testresultater til os.
 • Gennengå jeres egne individuelle og personlige behov, så vi kan sikre, at vi tilbyder jer den mest behagelige og stress-fri behandling i forhold til jeres prioriteter!
 • Vi har brug for assistance fra en lokal læge, således at denne kan foretage ultralydsskanninger og laboratorietests for at give det præcise billede (vi er glade for at I bruger jeres egen læge, men hvis I ikke har nogen læge, der kan hjælpe jer med dette, vil vi med glæde arrangere kontakt til en af vores lokale kolleger).
 • Vi vil assistere jer med jeres valg af sæddonor, hvis nødvendigt, enten telefonisk eller via email konsultation.

Få en gratis konsultation!

“…Well the Millennium shift came, the year 2000, we all remember what we did then, right? I got cancer, Hodgkin's lymphoma... And when I stand here now 17 years later, you understand that it went well! Except for one important thing…"

Hillevi

“…When I left the clinic and walked down the Nevsky Prospect I knew I was pregnant — and the feeling was right! 9 month after her visit at the AVA Clinic Alexander was born!”

Ewa and Sten

"...If I would have known at the start, what I know now, I would not have done my IVF-attempts at my age as egg donation gave us result straight away. It was the best decision of our lives!"

Karin and Pedro, Sweden


Having questions? Ask our doctors now!

A blog by Tone Bråten

A blog — to help you on your journey to become parents!

Our patients tell their stories •    
  Podcast about embryonic and maternal reasons of pregnancy losses and how we solve this
  Listen to the Podcast!
  More
  The Egg Solution
  Aftenposten, 27 September 2019, Norway. Miriam Lund Knapstad, Helle Aarnes
  More
  Olga is the miracle doctor who gives baby guarantee
  ALLAS.se, Sweden. 6 August 2019. Text & Malin Aunsbjerg
  More
  Cilla Holm became a mother on her own – this is her new Liv (life)
  Dagens Nyheter, Sweden. 7 May 2019
  More
  Russian baby guarantee is the Swedes’ last chance
  Svenska Dagbladet, Sweden. 7 April 2019
  More
  Mum through embryo donation
  Marie Granmar is my very dear patient from more than 8 years ago. Please listen to Marie’s interview on TV4 7 March 2019 in Sweden
  More
  "I became pregnant with an embryo adoption”
  One more story about our dear patient Cilla Holm by Tara Magazine, Sweden
  More
  Titiyo became this year's Comeback Mum: "I've broken the norm"
  More
  Monika and André pay 240,000 SEK for having a child
  More
  "Had to travel abroad to get pregnant after 8 IVF attempts in Norway"
  Interview with our patient Elin Renate by TV2 Norway
  More
  Report on us on Norwegian Television TV 2
  More
  Enjoy our dear patient Cilla's story, who has been interviewed by the "Dagens Nyheter", daily newspaper in Sweden
  More
  Report on us and our dear patient Hillevi on SVTPlay & SVTNews
  More
  FacebookInstagram