Some IVF clinics copy our services, texts, presentations and arrange seminars in the same locations. Please be attentive to which seminar you register and which clinic you land in. Dr. Olga Zaytseff and her team runs own clinic O.L.G.A. in St. Petersburg and does not work for any other clinics. Lectures at our seminars are personally done by Dr. Olga Zaytseff

Hvordan starter man?

Velkommen til O.L.G.A. Fertility Clinic og tillykke med at du har taget det første skridt til at blive mor. Som single-kvinde har du sikkert tænkt længe og meget over at skulle tage valget om at skabe familie, de ting du skal igennem for at opnå dette og hvilken klinik der bedst kan indfri dine ønsker. På O.L.G.A. Fertility Clinic er vi sikre på, at vi kan opfylde dit ønske om at blive mor og støtter dig fuldt ud på den spændende rejse, der venter dig forude.

Det første skridt på rejsen til succes er at tage kontakt til en af vores yderst erfarne og støttende patientkoordinatorer/konsulenter; på O.L.G.A. Fertility Clinic er vi stolte af at have patientkoordinatorer/konsulenter ikke bare i St. Petersborg, men også i Danmark og England, således at vi kan imødekomme alle dine personlige behov og ønsker i forhold til sprog og tidszoner. Vi kan på den måde imødekomme kommunikation på dansk, engelsk, russisk og tysk og fra din første kontakt vil du blive tilkoblet en personlig koordinator, som imødekommer dine sproglige ønsker og som vil bistå dig under hele behandlingsforløbet.

Din erfarne, personlige koordinator vil gennemgå de forskellige behandlingsmuligheder med dig og hjælpe dig med at få alle de informationer, som du har brug for for at kunne tage en velovervejet beslutning omkring næste skridt – hun vil være til rådighed for dig på alle tidspunkter og kan hjælpe dig med alle aspekter i dit forløb inklusiv rejseplanlægning. Du vil også blive spurgt om hvornår du gerne vil komme til St. Petersborg og modtage behandling, således at vi kan planlægge et program, som er helt personligt i forhold til dine behov og tidsmæssige ønske.

Som single-kvinde er du allerede klar over, at du behøver donorsæd for at opfylde dit store ønske om graviditet og barn. Dog kan du være usikker på hvordan du skal vælge din sæddonor og hvorfra? Hvis dette er tilfældet, kan din personlige koordinator og din læge hjælpe dig med denne vigtige og personlige beslutning.

På O.L.G.A. Fertility Clinic er vi stolte over at kunne tilbyde dig en donor med en basisprofil fra vores egen sæddonor-database. Med basisprofilen vil du modtage de følgende informationer om en sæddonor: alder, blodtype, højde, vægt, øjen- og hårfarve. Hvis du foretrækker at benytte en anden sædbank, således at du kan vælge din egen donor og modtage dybdegående information og profil om donoren, vil vi med glæde hjælpe dig med dette valg og sædtransporten til vores klinik.

Hvis du ønsker at få flere oplysninger med hensyn til forskellige donormuligheder og hvordan vi kan bruge disse i henhold til at opfylde dine personlige behov, kontakt os da venligst med henblik på en gratis og uforpligtende telefonkonsultation.

ANMOD OM OPRINGNING

Din første konsultation

Vores ultimative mål er, at du hurtigst muligt har et barn i dine arme, men også at dette sker på den mest behagelige og effektive måde. For at kunne gøre dette muligt har vi brug for at kende dig detaljerede medicinske historie og at forstå dine personlige behov. Vi vil gerne have disse oplysninger ved en indledende samtale med din tildelte O.L.G.A. Fertility Clinic læge. Du vil blive tildelt denne personlige læge og sygesygeplejerske sammen med din koordinator som vil følge dig igennem din behandling og ind i graviditeten. Den indledende samtale er også vigtig i forhold til at diagnosticere underliggende problemer, som kan reducere dine chancer for succes. Vores primære opgave er at hjælpe dig med at løse dem effektivt, således at du kan gå videre med et succesfuld behandlingsforløb hurtigst muligt.

Der er to muligheder at vælge imellem for at gøre os i stand til dette:

 • Din første personlige konsultation med os i enten St. Petersborg(Visa required) eller i Oslo/Stockholm(NO VISA REQUIRED)
 • Din første konsultation med os via telefon/Skype

Din første personlige konsultation med os i enten St. Petersborg eller i Oslo/Stockholm:

 • Møde med din tildelte personlige læge, sygeplejerske og koordinator.
 • Indsamling af din medicinske historie og udførelse af laboratorieprøver (hvis nødvendigt) for at lave den mest effektive, succesfulde og individuelle behandlingsplan. Venligst medbring din eksisterende medicinske journal og test-resultater.
 • Gennengå dine egne individuelle og personlige behov, så vi kan sikre, at vi tilbyder dig den mest behagelige og stress-fri behandling i forhold til dine prioriteter!
 • Vi vil assistere dig med dit valg af sæddonor, hvis nødvendigt, ved din personlige konsultation og hjælpe dig med at tage det endelig valg enten telefonisk eller via email efterfølgende.

Din første konsultation med os via telefon/Skype:

 • Indsamling af din medicinske historie og gennemgå resultaterne af dine laboratorietests, hvis nogle af disse er foretaget tidligere igennem din lokale læge – dette for at lave den mest effektive, succesfulde og individuelle behandlingsplan. Venligst email din eksisterende medicinske journal og testresultater til os.
 • Gennengå dine egne individuelle og personlige behov, så vi kan sikre, at vi tilbyder dig den mest behagelige og stress-fri behandling i forhold til dine prioriteter!
 • Vi har brug for assistance fra en lokal læge, således at denne kan foretage ultralydsskanninger og laboratorietests for at give det præcise billede (vi er glade for at du bruger din egen læge, men hvis du ikke har nogen læge, der kan hjælpe dig med dette, vil vi med glæde arrangere kontakt til en af vores lokale kolleger)
 • Vi vil assistere dig med dit valg af donor, hvis nødvendigt, enten telefonisk eller via email konsultation.

“…I am a single woman and when one is lonely, one is very sensitive…You saw me as a person and I felt that you can help me…”

Birgita

 

“Three times I went to Russia to pick up some eggs. Six embryos tested by PGS and one was good ))) This little embryo was born when I was 44 and the egg they used was from me when I was 43…”

Susanne

"...If I would have known at the start, what I know now, I would not have done my IVF-attempts at my age as egg donation gave us result straight away. It was the best decision of our lives!"

Karin and Pedro, Sweden


Having questions? Ask our doctors now!

A blog by Tone Bråten

A blog — to help you on your journey to become parents!

Our patients tell their stories •    
  The Egg Solution
  Aftenposten, 27 September 2019, Norway. Miriam Lund Knapstad, Helle Aarnes
  More
  Olga is the miracle doctor who gives baby guarantee
  ALLAS.se, Sweden. 6 August 2019. Text & Malin Aunsbjerg
  More
  Cilla Holm became a mother on her own – this is her new Liv (life)
  Dagens Nyheter, Sweden. 7 May 2019
  More
  Russian baby guarantee is the Swedes’ last chance
  Svenska Dagbladet, Sweden. 7 April 2019
  More
  Mum through embryo donation
  Marie Granmar is my very dear patient from more than 8 years ago. Please listen to Marie’s interview on TV4 7 March 2019 in Sweden
  More
  "I became pregnant with an embryo adoption”
  One more story about our dear patient Cilla Holm by Tara Magazine, Sweden
  More
  Titiyo became this year's Comeback Mum: "I've broken the norm"
  More
  Monika and André pay 240,000 SEK for having a child
  More
  "Had to travel abroad to get pregnant after 8 IVF attempts in Norway"
  Interview with our patient Elin Renate by TV2 Norway
  More
  Report on us on Norwegian Television TV 2
  More
  Enjoy our dear patient Cilla's story, who has been interviewed by the "Dagens Nyheter", daily newspaper in Sweden
  More
  Report on us and our dear patient Hillevi on SVTPlay & SVTNews
  More
  FacebookInstagram