O.L.G.A. Fertility Clinic and St. Petersburg

O.L.G.A. Fertility Clinic er beliggende i hjertet af St. Petersborg, Ruslands næststørste by. Det er let at komme hertil med regelmæssige flyafgange fra byer rundt om i Europa. Klinikken er omgivet af hoteller, butikker, kanaler og kulturelle turistmål så som museer, teatre, kunstgallerier og operahuse.

Lokalisation

donation af æg childs hånd

St. Petersborg ligger på Ruslands vestkyst med udsyn ud over den Finske Golf. Takket være beliggenheden ved kysten, er byen ikke ramt af de ekstreme temperaturer, som byer inde i landet- f.eks. Moskva - ligger under for. Byens smukke og avancerede arkitektur og mange maleriske kanaler er årsagen til, at byen er blevet kaldt ”Det nordiske Venedig”. Det er let at udforske – både til fods og med offentlige transport midler — de mange vigtige historiske og kulturelle attraktioner, som ligger tæt på hinanden. St. Petersborg er en favoritdestination for turister, der ønsker en interessant, varieret og tilgængelig storbyferie/besøg.

Vores klinik

Vi er lokaliseret på Nevsky Prospekt, lige overfor det fantastiske Kazan Katedral. Dette er blot en af de imponerende attraktioner, som man kan se indenfor få minutters gang fra O.L.G.A. Fertility Clinic. Derudover kan nævnes det Russsike Museum, Kirken på ”Spilled Blood” og selvfølgelig Hermitage, som huser nogle af Ruslands største skatte.

Nevsky Prospekt er en af de vigtigste gader i St. Petersborg og hensigtsmæssigt beliggende i forhold til kultur, butikker, restauranter og hoteller. O.L.G.A. Fertility Clinic ligger blot 1 minuts gang fra Nevsky Prospekt Metro og mange busser kører lige udenfor vores dør. Nevsky Prospekt er den største handelsgade i vores fantastiske by, med tilbud om alt fra individuelle specialbutikker til varehuse. Der er også et bredt udvalg af caféer og restauranter, hvor du kan slappe af og se den lokale mode passere.

Rejsen

ægdonation hånd barn

De fleste af vores ikke-russiske patienter ankommer med fly til Pulkovo Airport, som ligger ca. 15 km syd for centrum af byen. Mange rutefly ankommer her hver dag fra andre europæiske byer. Vi kan arrangere, at der kommer en taxa og kører dig til dit hotel eller til O.L.G.A. Fertility Clinic. Dette koster ca. 35 euro. Der er også shuttlebusser, som kører mellem lufthavnen og adskellige Metrostationer i byen.

Du vil næsten med sikkerhed skulle have et visum for at komme ind i landet. Det er bedst at sørge for dette i så god tid som muligt – lige så snart du har tidspunktet for den indledende samtale og/eller oplægning af æg. Nogle gange kan dit rejsebureau være behjælpelig med dit visum, hvis du er i god tid, men hvis du selv har arrangeret turen, må du selv sørge for det. Vi kan være behjælpelige med at udlevere de papirer, som der kræves for at få visum.

Hoteller

Der er et bredt udvalg af hoteller i alle prisklasser tæt på O.L.G.A. Fertility Clinic. Dette betyder, at du kan nå os hurtigt og let og med sikkerhed for, at du ikke kommer for sent til en vigtig aftale. Vi har oplysninger om nogle af de nærliggende hoteller på voreshotel side. Vi kan hjælpe dig med at booke hotel og også arrangere dine visum papirer

Nyd dit ophold

Alt efter om du kommer til O.L.G.A. Fertility Clinic for den indledende samtale eller ej, kommer du til at besøge St. Petersborg en eller to gange. Selvom hovedårsagen til dit besøg er at blive forælder, kan du jo lige så godt nyde opholdet. Nogle af vores patienter nyder at gå ture langs de smukke kanaler og prøve menuerne på restauranter med speciale i russisk eller anden mad. Andre bestemmer sig for at se så mange attraktioner som muligt, mens en del ikke kan modstå at booke en aften i operaen eller Mariinsky (for nylig omdøbt til Kirov) Balletten. Der er også mange muligheder for shopping, alt fra at finde billige Matrushka dukker til dine venner og familie til at investere i en autentisk russisk vinterjakke. Hvad end du interesserer dig for, vil en smule planlægning inden du ankommer være en god idé, så dit besøg bliver optimalt.

After 3 IVF in Sweden, 3 miscarriages, Elisabet and Pär became parents of lovely Ester through egg donation in St. Petersburg

“…I am a single woman and when one is lonely, one is very sensitive…You saw me as a person and I felt that you can help me…”

Birgita

 

"...If I would have known at the start, what I know now, I would not have done my IVF-attempts at my age as egg donation gave us result straight away. It was the best decision of our lives!"

Karin and Pedro, Sweden


Having questions? Ask our doctors now!

A blog by Tone Bråten

A blog — to help you on your journey to become parents!

Our patients tell their stories •    
  Podcast about embryonic and maternal reasons of pregnancy losses and how we solve this
  Listen to the Podcast!
  More
  The Egg Solution
  Aftenposten, 27 September 2019, Norway. Miriam Lund Knapstad, Helle Aarnes
  More
  Olga is the miracle doctor who gives baby guarantee
  ALLAS.se, Sweden. 6 August 2019. Text & Malin Aunsbjerg
  More
  Cilla Holm became a mother on her own – this is her new Liv (life)
  Dagens Nyheter, Sweden. 7 May 2019
  More
  Russian baby guarantee is the Swedes’ last chance
  Svenska Dagbladet, Sweden. 7 April 2019
  More
  Mum through embryo donation
  Marie Granmar is my very dear patient from more than 8 years ago. Please listen to Marie’s interview on TV4 7 March 2019 in Sweden
  More
  "I became pregnant with an embryo adoption”
  One more story about our dear patient Cilla Holm by Tara Magazine, Sweden
  More
  Titiyo became this year's Comeback Mum: "I've broken the norm"
  More
  Monika and André pay 240,000 SEK for having a child
  More
  "Had to travel abroad to get pregnant after 8 IVF attempts in Norway"
  Interview with our patient Elin Renate by TV2 Norway
  More
  Report on us on Norwegian Television TV 2
  More
  Enjoy our dear patient Cilla's story, who has been interviewed by the "Dagens Nyheter", daily newspaper in Sweden
  More
  Report on us and our dear patient Hillevi on SVTPlay & SVTNews
  More
  FacebookInstagram